11 Haziran 2012 Pazartesi

Dövüş Oyunları

Her çocuğun oyun seçimi birbirinden farklıdır. Kimi çocuk dövüş oyunlarından kimi çocuk araba oyunlarından kimi çocuk hız oyunlarından hoşlanır ama hepsinin ortak yapısı oyun her çocuğun vazgeçilmez eğlencesidir. 
Dövüş oyunları  arasında yer alan iki kişilik tank, Ninja kablumbağa, matrix dövüş oyunu gibi birçok oyun bulunmaktadır. En eğlenceli ve en maceralı oyunları oynamak çocuklara kalan kısımdır. Çocuklar internet dünyasını çok iyi takip etmekte ve oyunlarını ona göre seçmektedirler. Oyun seçimi yaparken de iki kişilik dövüş oyunu onlar için cezp edici oyunlardan biridir. Cezp edici olmasının önemi ayrıca sonuçta bir kişinin kazanması durumudur.
Psikolojik açıdan ele aldığımızda kahramanlık ve kazanmak çocuklar için vazgeçilmez bir durumdur. Çocuklar kazanmak ister o nedenden dolayı kendi kişisel tercihlerine göre oyun seçimi yaparlar kazanmak duygusu gelişen çocuklarda 2 kişilik dövüş oyunları da vazgeçilmez oyunlar arasında olmaktadır. İnternetten dövüş oyunları  oynayabilecekleri bu oyunlarda çocuklar eğlenir ve öğrenir zevkli dakikalar geçirirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder